Varmvattenberedare Norrköping

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Köp din varmvattenberedare hos oss

Vi på Svensk Kylservice är experter på värmepumpar, men vi är också väl insatta i associerade produkter som varmvattenberedare. I vår webbutik finner du ett väl utvalt sortiment av varmvattenberedare för olika behov. Vi tar bara in varmvattenberedare av absolut högsta kvalitet vilket i dagsläget innebär att vi bara säljer varmvattenberedare från svenska NIBE.


Proffs på varmvattenberedare

Vi här i Sverige tar lyxen att ha varmvatten i våra kranar för given, tänk vad tacksamma vi egentligen borde vara för detta. Vi använder mycket varmvatten, bland annat för disk, tvätt och hygien. För att kunna ha billigt varmvatten behövs i de flesta fall en varmvattenberedare och idag finns det varmvattenberedare som med fördel kan kopplas till ens värmepump. Ungefär 20 % av pengarna vi lägger på uppvärmning går till vattenuppvärmning, så det är viktigt att se till så att denna kostnad hålls nere – vilket man gör med rätt varmvattenberedare.

Olika varmvattenberedare kostar olika mycket och i vår butik står priset alltid i relation till kapacitet – inte till kvalitet. Alla våra produkter håller samma höga standard.

Bli vattensmart

Det är inte bara varmvatten vi svenskar har den för vana att ta för given och våghalsigt slösa med, utan vatten i allmänhet. När tillgången tycks vara oändlig blir det lätt så.

Genom att göra sig medveten om sitt vattenbruk har man bara ett litet steg kvar till att bli en medveten vattenkonsument. Steg ett är att sluta låta kranar stå och rinna utan anledning och steg två är att investera i energisnåla kranar.

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar