Spabad Norrköping

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Vi har spabad efter allas behov

Vi på Svensk Kylservice levererar och installerar ditt spabad åt dig – det kommer färdigmonterat och installeras på ett kick. Sedan är det upp till dig att sköta spabadet ordentligt – men det är enkelt!


Skapa ditt eget spa hemma i trädgården

Med ett spabad kan man tillverka en egen liten oas i trädgården. Många drömmer om ett spabad i trädgården och för varje år ökar andelen hushåll som uppfyller drömmen. Om du har en värmepump så har du särskilt goda förutsättningar för att använda ett spabad eftersom uppvärmningen av vattnet, som annars kostar en hel del, blir väldigt billigt.

Att ha ett eget spabad i trädgården lockar också badsugna gäster – förbered dig på många, långa sociala evenemang i din trädgård. Det är något magiskt över att krypa ner i ett hett bad när det är kallt och rått ute.

Var ska jag placera mitt spabad?

Spabadet ska placeras på hårt underlag, gärna nära huset så att det blir lätt att pipa ner i det sköna vattnet även när det är riktigt kallt ute. Vi brukar rekommendera att du har ett trädäck eller marksten att ställa ditt spabad på.

Installation och skötsel

Badvattnet ska bytas ut två till fyra gånger per år, men det är viktigt att rena vattnet med klor efter varje bad samt täcka över spabadet när det inte används. Badet fylls på med trädgårdsslangen.

En gång i månaden ska filtret rengöras oh utöver det gäller bara att vara allmänt varsam med spabadet. Kontakta alltid oss om något ser ut att vara på tok!

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar