Bergvärmepumpar Norrköping

NIBE F1245 8kw bergvärmepump

NIBE F1245 8KW bergvärmepump

Köp F1245 8KW
NIBE F1245 10kw bergvärmepump

NIBE F1245 10KW bergvärmepump

Köp F1245 10KW
NIBE F1255 6kw bergvärmepump

NIBE F1255 6KW bergvärmepump

Köp F1255 6KW
NIBE F1255 16kw bergvärmepump

NIBE F1255 16KW bergvärmepump

Köp F1255 16KW

Fler bergvärmepumpar

Bergvärmepumpen - Den bästa av alla

Bergvärmepumpar är värmepumparnas värsting, de kostar en del men ger också bästa besparingsprognos för framtiden. Med en bergvärmepump kan du få upp till 80 % lägre uppvärmningskostnader! Bergvärmepumpens absolut bästa funktion är att den levererar jämn värme året om och påverkas inte av utomhustemperaturen. Dess värmekälla är berggrund som håller jämn temperatur året om.


Förnybar energikälla

Här i Sverige har särskilt stort behov av pålitlig uppvärmning av hög kvalitet och de senaste åren har en märkbar ökning av intresset för bergvärmepumpar märkts av. Vi har mycket berggrund att hämta värme från – i dagsläget utnyttjas inte ens en promille av denna fantastiska tillgång så framtidsutsikten för bergvärmepumpar är mycket ljus.

I berggrunden lagras solenergi, som i ett batteri. Värmen från solenergin ger en jämn temperatur på 8 plusgrader året om, det är ganska fantastiskt!

Idag är berggrund klassat som förnybar energi i klass med solenergi och vindkraft. I framtiden kommer vi att få se en hel del berggrundsenergiutvinning.

Det finns gott om pengar att spara på sina uppvärmningskostnader om man investerar i en bergvärmepump. Men det är inte de enda fördelen. Den som vill lyxa till det med ett spabad, eller en särskilt smart varmvattenberedare gör det alltid med fördel om man har en bergvärmepump.

Installationen av en bergvärmepump

Installationsprocessen av en bergvärmepump består av flera olika moment. Ett djupt hål ska borras ner i berggrunden och en kollektorslang ska placeras i hålet. Sedan ansluts kollektorslangen till bergvärmepumpen som i sin tur kopplas till ditt hems vattenburna uppvärmningssystem.

bergvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar