Frånluftsvärmepumpar Norrköping

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Vi har stort sortiment av frånluftsvärmepumpar

Med frånluftsvärmepumpar återvinner man luft som redan är uppvärmd, nämligen den som luft som lämnar huset i ventilationssystemet. Denna värmepump beskriver återvinningskonceptet när det är som allra bäst.


Standardprodukt i nybyggen

När man bygger nya hus idag så är frånluftsvärmepumpar standard, såvida huset inte är större än 200 m2. I hus större än 200 kvadrat räcker inte frånluftsvärmepumpen till. Det går bra att installera frånluftsvärmepumpar även i äldre hus, men ett kriterium är att de har ett mekaniskt ventilationssystem.

Den som bryr sig om miljön kan glädja sig åt att frånluftsvärmepumpar är gröna och sköna då de använder en förnybar värmekälla. Frånluftsvärmepumpar är också billiga i drift och kan minska dina uppvärmningskostnader rejält. En annan fördel, som inte delas med vissa andra värmepumpar, är att frånluftsvärmepumpar är ganska billiga att köpa och enkla att installera.

Kopplas till ditt värmesystem

Värmen som skapas i frånluftsvärmepumpen skickas ut i huset via det vattenburna värmesystemet. Det går också att använda för att värma vatten. Den som inte har ett vattenburet uppvärmningssystem kan istället koppla frånluftsvärmepumpen till direktverkande el, men det är inte lika ekonomiskt.

Man kan spara upp till 70 % av sina uppvärmningskostnader med hjälp av en frånluftsvärmepump, men man kan inte förlita dig enbart på denna för sin värmeförsörjning. Fördelarna med en frånluftsvärmepump är så många att det är självklart varför den blivit standard.

Vi guidar dig i djungeln

Svensk Kylservice är ett företag som med enormt engagemang ägnat sig åt klimatanläggningar i många år. Vi är noggranna när vi väljer vilka produkter vi tar in till försäljning och säljer alltid marknadens absolut bästa kvalitet. Välkommen till oss när du vill veta mer om frånluftsvärmepumpar.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar