Luftvärmepumpar Norrköping

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Spara pengar med en luftvärmepump!

Med en luftvärmepump kan man spara mellan 30 och 50 % av uppvärmningskostnaderna i ett hushåll. Det är väldigt bra med tanke på hur billig en luftvärmepump är att köpa och installera.


Värme och kyla efter behag

I jämförelse med andra värmepumpar behöver luftvärmepumpen öppen planlösning för att värma upp ordentligt. De rum som luftvärmepumpen inte sitter i värms bar aupp marginellt. Se till att alla dörrar är vidöppna så når lite av värmen in i rummen.

Luftvärmepumpar kallas ibland för komfortvärmepumpar, eller det lite mer förtydligande luft-luftvärmepumpar.

En luft-luftvärmepump kan göra tvärtemot och ge kalluft istället för varmluft i ditt hem. Detta är förstås väldigt praktisk när det är värmebölja här i Sverige. Värmebölja drabbas vi ganska sällan av, men när vi väl gör det så är drömmen om en luftkonditioneringsmaskin hemma stor. Att ha en kalluftspump hemma är ovärderligt! Med en luftvärmepump lägger man två grisar i en säck.

Miljövänligt

Värmekällan för en luftvärmepump är utomhusluften och plockas upp i enheten som installeras vid din husvägg. Utomhusenheten kopplas sedan till en inomhusenhet som i sin tur pumpar värme i inomhusluften.

Eftersom luft är en förnybar energikälla så är luftvärmepumpar ett miljövänligt alternativ för uppvärmning. El behövs för att driva värmepumpen, men andelen el är mycket lägre än den är för uppvärmningsalternativ med direktel.

Ett gott råd är att komplettera luftvärmepumpen med andra uppvärmningskoncept då luftvärmepumpen inte fungerar för uppvärmning när det blir många minusgrader ute.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar