Luft-vattenvärmepumpar Norrköping

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Vi har stort sortiment av luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar har blivit väldigt populära här i Sverige de senaste åren och det ät inte konstigt då de är ett mycket bra val. Den som egentligen vill ha bergvärme, men inte kan eller har råd, brukar finna ett suveränt alternativ i luft-vattenvärmepumpen.


När du inte har råd med bergvärme

För att vara en kandidat för bergvärme krävs det att man bor nära ett berg, dessutom kostar bergvärmepumpar ganska mycket i början – pengar man förstås får tillbaka genom mycket effektiv uppvärmning till nästan ingen kostnad alls.

En luft-vattenvärmepump kan dock vem som helst få installerad, utomhusluft finns att tillgå överallt. Installationen av en luft-vattenvärmepump är enkel och går på några timmar.

Skönt inomhusklimat i alla vrår

Luft-vattenvärmepumpar fungerar som luftvärmepumpar i det att källan från vilken värmepumpen hämtar värme är luften utanför huset. Istället för att värmen skjuts rakt in i inomhusluften, som med en luftvärmepump, så går värmen från en luft-vattenvärmepump in i husets vattenelement eller i golvslingorna. Denna effekt gör att värmen i huset sprids jämnt i alla rum.

En luft-vattenvärmepump är en stabil uppvärmningslösning och ett perfekt alternativ för de allra flesta.

Att luft-vattenvärmepumpen sprider värmen jämnt i huset är en av dess stora fördelar, sedan är det förstås inte fy skam att den är miljövänlig och billig i drift. Man brukar få upp till 70 % billigare värme om man väljer en luft-vattenvärmepump.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar